Actualitate | Esenţial

Donează pentru secțiile indispensabile din spitale. Este esențial să rămână necontaminate – Esential

1 minute necesare pentru a citi articolul

Cel mai negru scenariu ar fi ca virusul să pătrundă în spitale. Medici inimoși încearcă, prin propriile puteri, să ridice standardul cât mai sus. E nevoie de contribuții rapide, pentru a fi comandate imediat echipamentele care mai sunt în stocuri.

Anunț din partea Clincii de Chirurgie generală a spitalului Colentina

“Clinica de Chirurgie generală a spitalului Colentina, care a devenit spital COVID 19, are nevoie urgentă de o mașină de spălat cu temperaturi înalte și uscător, cât și de detergent pentru aceasta pentru a putea să ne decontaminăm uniformele.

  • Suntem expuși zilnic la riscul de contaminare atât a noastră, cât și a celor din familia noastră purtând pe haine virusul.
  • De asemenea, pentru igienizarea saloanelor și suprafețelor, avem nevoie de un aspirator cu abur profesional care să depășească 60 grade celsius temperatura.
  • Orice echipament de protecție individuală e binevenit (cizme de cauciuc, botoși de unică folosință, halate de unică folosință, bonete tip cagula, ochelari, viziere, mănuși, camere de termoviziune de uz medical).
  • Dacă cineva ne poate ajuta cu o donație de produse sau fonduri pentru a achizitiona cele necesare se poate adresa direct clinicii prin administrația spitalului sau prin Asociația Medical Innovation Horizons cont RO43BUCU1212235332875RON.
  • Orice contribuție ne poate ajuta în lupta noastră si poate stopa transmiterea virusului prin intermediul spitalului.”

Context

Menționăm că spitalele mari au o serie de dotări, însă acestea nu au fost concepute pentru intervenții într-o pandemie. De exemplu, la chirurgie sunt necesare, în condițiile speciale instituite: de la ecografele portabile care acum abia se mai livrează, la lucruri mai mărunte, dar esențiale, precum măștile de protecție pentru chirurgi adaptate chirurgiei (nu cele din plastic, care îi vin chirurgului în piept, aplecat fiind asupra operației) sau, pentru pacient, aparate pentru sonde specifice, pentru a da doar câteva exemple.Citeste articolul complet pe www.hotnews.ro

Articole recomandate
Actualitate | Coronavirus

Lista localităților din România în care rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori - 79 de orașe și municipii reședință de județ sunt în scenariul roșu - Coronavirus

În 493 de localități din România incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori este mai mare sau egală cu…
Actualitate | Esenţial

Intervenție a SMURD la Congresul PNL, după ce un membru al partidului a căzut de pe scenă - Esential

Un echipaj SMURD a intervenit sâmbătă, la Congresul pNL de la Romexpo, după ce un membru al partidului a căzut de pe…
Actualitate | Internaţional

Celebru gangster din India, împușcat în sala de judecată de rivali deghizați în avocați - International

Unul dintre cei mai cunoscuți gangsteri din India a fost împușcat mortal într-o sală de judecată din New Delhi după ce câțiva…
Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *