Actualitate | Esenţial

[P] Măsurile de siguranță luate de Romstal din grijă pentru clienți – Esential

2 minute necesare pentru a citi articolul

​Situaţia actuală generată de epidemia de coronavirus reprezintă o provocare pentru noi toţi! Ne dorim să reducem la minimum riscurile si sa avem mare grijă de toţi partenerii şi clienţii noştri dar şi de membrii echipei Romstal!

În acest sens am făcut o serie de schimbări legate de activitatea noastră şi am luat cele mai ambiţioase măsuri de siguranţă în toate magazinele:

– Toate persoanele din departamentele suport lucrează de acasă încă de la primele semne ale declanşării epidemiei de COVID-19 în România.

– Am închis zonele de autoservire, pentru a minimiza contactul între client si angajaţii Romstal. Am închis în weekend toate magazinele Romstal. Am închis magazinele care funcţionează în centrele comerciale.

– Am amenajat zone exterioare pentru predarea produselor către clienţi, fără contact direct şi cu riscuri minime de expunere la viruşi.

– La intrarea în fiecare magazin am instalat dozatoare cu dezinfectant pentru mâini. Orice persoană care intră în magazine işi dezinfectează mâinile.

– Şi în interiorul showroom-urilor am amenajat numeroase zone pentru dezinfectarea mâinilor.

– Consilierii din magazine poartă măşti medicinale de protecţie şi mănuşi.

– Discuţiile cu clienţii care au nevoie de consiliere în magazine se poartă de la o distanţă de minim 2 metri.

– La intrarea în companie tutror persoanelor li se măsoară temperatura pentru a preveni accesul celor care au posibile probleme de sănătate.

– La toate casele de marcat şi birourile de facturare am montat pereţi din sticlă pentru a proteja persoanele care lucrează în aceste zone.

Încurajăm toţi clienţii şi partenerii să lucreze cu noi de la distanţă, pe cât de mult se poate. Agenţii Romstal preiau comenzile de la instalatori chiar si prin SMS, mail sau WhatsApp, urmâd ca apoi să le livreze gratuit pe santiere.

De asemenea, se pot plasa comenzi pe platformele www.romstal.ro, www.romstalpartener.ro sau telefonic. Pentu toate comenzile plasate online clienșii beneficiază de livrare EXPRES gratuită și în aceeași zi, în condiții de maximă siguranță.
De asemenea, din grija faţă de toate persoanele cu care lucrăm am a creeat un microsite dedicat COVID – 19. Aici clienţii noştri găsesc, sfaturi, anunţuri, măsuri, soluţii pentru această peroadă: https://www.romstal.ro/comunicare/

Până în prezent, aceste acţiuni au dat rezultate, toată echipa Romstal e în regulă. Am reuşit să gestionăm proiectele clienţilor datorită faptului că avem stocuri de marfă şi o echipă foarte mobilizată!

Este o perioadă dificilă şi de mare provocare. Obiectivul nostru este să rămânem aproape de clienţi, să raspundem cum putem mai bine solicitărilor şi nevoilor acestora, însă fără a face rabat de la siguranţă şi protecţie în ceea ce priveşte sănătatea!

Convingerea nostră este că întelegandu-ne reciproc si împlicându-ne responsabil vom depăşi cu bine această perioadă!Citeste articolul complet pe www.hotnews.ro

Articole recomandate
Fără categorie

Netflix: Un thriller leșinat de acțiune cu imagini superbe și nimic altceva este totuși în Top 10 în multe țări - Film

Este arhicunoscut faptul că filmul este mai mult decât orice un limbaj vizual, dar cea mai uimitoare cinematografie și impresionantă imagine din…
Actualitate | Coronavirus

Record absolut de cazuri de COVID-19 în România - Coronavirus

România a atins joi un record absolut de cazuri de COVID-19, de la începutul pandemiei – peste 19.100 de îmbolnăviri. De asemenea,…
Sport/Fotbal

VIDEO Tottenham, victorie dramatică pe terenul lui Leicester / Manchester Uniteda câștigat meciul cu Brentford - Fotbal

Manchester United şi Tottenham Hotspur au câştigat meciurile restante contând pentru etapa a 17-a din Premier League, disputate miercuri, reuşind astfel două…
Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *