Actualitate | Internaţional

Trump, despre vizitele secrete ale lui Mark Zuckerberg la Casa Albă: „Obișnuia să vină după bunătăți” – International

2 minute necesare pentru a citi articolul

Fostul președinte american Donald Trump a lansat un nou atac la adresa CEO-ului Facebook/Meta Mark Zuckerberg, afirmând că acesta venea adesea la Casa Albă pentru a „primi bunătăți” dar că nu i-a mers prea bine în timpul mandatului său, relatează Business Insider.

Trump a declarat în cadrul unui interviu acordat televiziunii conservatoare Fox News că a făcut „lucruri importante” pentru a diminua influența Big Tech și a menționat din nou vizitele secrete făcute de Mark Zuckerberg la Casa Albă.

„El obișnuia să vină des pe la Casa Albă pentru a încerca să primească bunătăți – nu i-a mers prea bine”, a spus fostul președinte republican.

Acesta a adăugat că dacă ar fi câștigat un nou mandat prezidențial ar fi controlat acțiunile companiilor considerate ca făcând parte din Big Tech.

„Așa că m-am gândit că el (Zuckerberg) era îngrijorat că facem lucruri”, a spus Trump, fără a menționa reglementări sau acțiuni specifice. „Noi făceam lucruri. Dacă am fi avut un al doilea mandat am fi avut acea situație în mare parte sub control”, a mai spus acesta.

„Aveam niște lucruri incredibile pregătite pentru Big Tech”, a subliniat Donald Trump.

Un purtător de cuvânt al Facebook/Meta nu a dat imediat curs solicitării de a oferi comentarii.

„Zuckerberg obișnuia să vină la Casa Albă să mă pune-n fund”

Acesta nu este primul atac al lui Trump la adresa lui Mark Zuckerberg după ce platforma social media a decis să îi suspende contul pentru doi ani.

Într-un alt interviu acordat Fox News în luna septembrie Trump a declarat că „Mark Zuckerberg obișnuia să vină la Casa Albă să mă pupe-n fund”.

În luna iunie fostul președinte american a depus o plângere împotriva Facebook, Twitter și Google după ce acestea l-au interzis pe platformele sale în urma violențelor mortale care au avut loc pe 6 ianuarie la Dealul Capitoliului din Washington.

„Rețelele sociale au dat o putere extraordinară unui grup de giganți ai Big Tech”, a acuzat la momentul respectiv cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite.

O lună mai târziu Trump a afirmat că a luat deja o decizie privind o nouă candidatură la funcția supremă din SUA în 2024, fără a preciza însă care este aceasta.

Citeste articolul complet pe www.hotnews.ro

Articole recomandate
Actualitate | Sanatate

Omicron aduce pe oră ce trece restricții Africii de Sud din partea statelor lumii - Sanatate

Cu fiecare oră care trece, noi restricții sunt impuse călătoriilor în/din țările Africii de Sud, mai multe state, printre care Australia, Brazilia,…
Sport | Tenis

Cupa Davis: Marius Copil, învingător - România, la un pas de victorie (2-0 cu Peru) - Tenis

Marius Copil (274 ATP) a adus cel de-al doilea punct al României în meciul de Cupa Davis cu Peru (2-0 la general),…
Sport | Fotbal

VIDEO Cea mai lungă degajare cu mâna din istoria fotbalului - Portarul care a intrat în Cartea Recordurilor - Fotbal

Alireza Beiranvand (29 de ani) este legitimat la Boavista, iar recent a intrat în Cartea Recordurilor. Este portarul care a reușit cea…
Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *