Actualitate

Europarlamentar român pe Instagram: „SOS și AUR sunt small d..k energy” / Înțepături pentru Vlad Voiculescu

1 minute necesare pentru a citi articolul

Nicu Stefanuta, Foto: Agerpress

Nicu Stefanuta, Foto: Agerpress

Nicu Stefănuță, europarlamentar independent, a postat pe contul său de Instagram o serie de mesaje pe care le cataloghează drept „Brat Summer” și care conțin atacuri la adresa partidelor AUR și SOS, dar și o înțepătură pentru fostul coleg din USR, Vlad Voiculescu.

Hotnews.ro l-a contactat pe Nicu Ștefănuță pentru un punct de vedere privind mesajele transmise, iar europarlamentarul a răspuns că va reveni cu un punct de vedere.

„SOS și AUR sunt small d..k energy. Change my mind (not)”, este primul din cele șase mesaje publicate pe Instagram de către europarlamentarul român.

Urmează altele care tratează teme precum „dreptul la avort”, „vreau să respir aer, nu noxe” sau despre „mai multe cămine, mai multe locuințe sociale”, iar seria se încheie cu un atac voalat la adresa fostului coleg din USR, Vlad Voiculescu.

„Mă uit pe aplicațiile de măsurat aerul, nu pe Tinder 😉 (sorry, not sorry)”, încheie el cu aluzia la scandalul personal în care a fost implicat recent europarlamentarul USR.

Ștefănuță încadrează toate aceste postări sub „BRAT summer”. Potrivit Yahoo care a analizat apariția acestui concept în mediul virtual, „BRAT summer” se referă la „meschinărie lipsită de scrupule”. El a pornit de la numele unul album lansate de artista pop britanică Charli XCX pe care l-a catalogat drept „cea mai agresiv și confruntațional album”.

Plecat din USR, eurodeputatul Nicu Ștefănuță a fost una dintre surprizele alegerilor europarlamentare din 9 iunie 2024, reușind să treacă pragul de 3% și să câștige astfel un nou mandat. El A obținut peste 270.000 de voturi ca independent.Articol preluat de la: hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.