Afaceri

Orașul din România unde IKEA va deschide un nou magazin

1 minute necesare pentru a citi articolul

Vineri, 08 Martie 2024, ora 10:49

86 citiri

Orașul din România unde IKEA va deschide un nou magazin

Magazin IKEA FOTO Pixabay

Celebrul retailer suedez de mobilă IKEA, care are în prezent 3 magazine în România – două în București și unul la Timișoara – se pregătește să deschidă un nou punct de desfacere.

De data aceasta, suedezii au ales pentru extindere zona Moldovei, mai exact municipiul Iași.

Noul magazin IKEA va fi construit odată cu lucrările de extindere a complexului ERA din zona Păcurari, care vor fi finalizate în aprilie 2025, conform celui mai recent raport al MAS P.L.C., companie implicată în proiect, anunță ziaruldeiasi.ro.

„Extinderea fostului Centru Comercial Era în Mall Moldova va crea un centru comercial super-regional care va deservi estul României și Republica Moldova vecină, o zonă de influență estimată la aproximativ 952.000 de locuitori.

Centrul va include cel mai mare hipermarket din regiune, peste 200 de magazine, mai mult de 30 de restaurante, o facilitate de divertisment și agrement de amploare și un hub dedicat mobilierului pentru casă. Lucrările de construcție au început. În plus, aproximativ 5,25 hectare din teren sunt contractate de IKEA pentru a construi și opera primul său magazin în regiunea Moldovei”, se arată în raportul MAS P.L.C., companie implicată în proiect.

Terenul pe care se va ridica centrul comercial, în proximitatea Brico Depot din Păcurari, s-ar întinde o suprafaţă de peste 50.000 de mp, mai scrie sursa citată.

La momentul actual, retailerul de mobilă are în zona industrială a oraşului un centru de colectare a comenzilor online.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.