Analize

Actorul Idris Elba spune că a vrut să joace rolul lui James Bond, până când „a devenit o problemă despre rasă”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Actorul englez Idris Elba spune că s-a simțit „super complimentat multă vreme” când a venit vorba de sugestii că ar trebui să îl joace pe James Bond. Până când lucrurile au luat o întorsătură, relatează CNN.

În timpul unei conversații publicate recent în cadrul podcastului „Smartless” al lui Jason Bateman, Sean Hayes și Will Arnett, Elba a abordat problema numeroaselor dăți în care a fost întrebat despre înlocuirea lui Daniel Craig în franciza cinematografică James Bond.

O mulțime de oameni și-au exprimat interesul pentru ca Elba să fie primul James Bond de culoare, iar el a spus că a fost conștient de complimentul pe care îl reprezintă acest lucru.

„Suntem cu toții actori și înțelegem că acel rol este unul dintre acele tipuri de roluri râvnite”, a spus el. „Este ca și cum ai fi numit cel mai sexy bărbat”. (Revista People l-a numit pe Elba „Cel mai sexy bărbat în viață” în 2018).

El a spus în timpul podcastului că a fost flatat de cei care îl susțin să fie luat în considerare pentru acest rol.

Dar nu toată lumea făcea asta.

„Cei care nu au fost fericiți în legătură cu această idee au făcut ca toată treaba să fie dezgustătoare și respingătoare, deoarece a devenit (o problemă) despre rasă”, a spus Elba. „A devenit ceva fără noimă, iar eu am fost cel mai afectat”.

Elba joacă în prezent în serialul Apple TV+ „Hijack”.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.