Analizeangliaeuro 2020Italiapintul william

Aţi ajuns atât de departe, dar astăzi nu a fost ziua voastră. Puteţi ţine capul sus şi puteţi fi mândri de voi

1 minute necesare pentru a citi articolul

Prinţul William a transmis un mesaj de încurajare jucătorilor Angliei, după înfrângerea din finala Euro 2020 în faţa Italiei, de pe Stadionul Wembley. William a asistat la meci alături de soţia sa Catherine şi fiul lor George, de 7 ani, transmite News.ro.

„Sfâşietor. Felicitări Italiei pentru o mare victorie. Anglia, ai ajuns atât de departe, dar din păcate azi nu a fost ziua ta. Puteţi ţine capul sus şi puteţi fi mândri de voi. Ştiu că urmează mult mai multe. W”, a fost mesajul prinţului William.

Şi Federaţia Engleză de Fotbal a postat un mesaj pe Twitter: „A fost o călătorie minunată. Ca naţiune, am fost uniţi în credinţa că putem face ceva special după unul dintre cei mai grei ani. Nu a fost să fie, dar această echipă este abia la început. Ei voi continua să ne facă mândri, atât în teren, cât şi în afara lor”.

Italia a câștigat duminică finala EURO 2020, iar portarul Gianluigi ”Gigio” Donnarumma a devenit, la doar 22 de ani, eroul serii, după ce a apărat două penalty-uri la loviturile de departajare și a transformat squadra azzurra în campioană europeană. Italia a terminat la egalitate, 1-1, cu Anglia la finalul timpului regulamentar și al prelungirilor, iar loteria penalty-urilor a dus la victoria elevilor lui Roberto Mancini.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *