Analizecoronavirus in frantacoronavirus in Italiastiri coronavirus

Italia anunță cel mai scăzut bilanț din această săptămână / Franța se apropie de pragul de 20.000 de victime

1 minute necesare pentru a citi articolul

Numărul deceselor provocate de epidemia de COVID-19 în Italia a crescut duminică cu 433, cel mai scăzut bilanţ zilnic din această săptămână, a comunicat în cursul serii Agenţia de Protecţie Civilă, transmite Reuters.

Sâmbătă au fost raportate 482 de decese, iar vineri 575.

De asemenea, a scăzut şi numărul cazurilor noi de infectare cu coronavirus, de la 3.491 la precedenta raportare la 3.047.

Bilanţul de duminică al deceselor este cel mai scăzut de după 12 aprilie, când au fost consemnate 431, după care a crescut din nou în cursul săptămânii.

Numărul total al deceselor consemnate începând de pe 21 februarie a ajuns la 23.660, al doilea cel mai negru bilanţ după cel din SUA.

În total, în Italia au fost confirmate 178.972 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus.

Numărul deceselor provocate de noul coronavirus în Franţa a ajuns la 19.718, după anunţarea a 395 de morţi sâmbătă, în contextul în care ritmul creşterii numărului de decese a continuat să încetinească, iar numărul de persoane aflate la terapie intensivă a scăzut, informează Reuters.

Jerome Salomon, director general în Ministerul Sănătăţii de la Paris, a declarat în timpul unui briefing de presă că numărul total de persoane aflate în unităţile de terapie intensivă a scăzut pentru a 11-a zi consecutiv, ajungând la 5.744 – cel mai scăzut nivel din 30 martie.

Sursa: Agerpres

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *