Analize

Iubitorii de bere Corona vor găsi mai puține sticle pe rafturi. Brandul mexican își reduce producția la minimum din cauza COVID-19

1 minute necesare pentru a citi articolul

Compania mexicană care comercializează brandul de bere Corona este pe cale să îşi oprească producţia din cauza măsurilor de securitate sanitară adoptate în urma răspândirii rapide a noului coronavirus, informează vineri DPA, citată de Agerpres.ro.

Grupo Modelo, companie cu sediul în Ciudad de Mexico, a anunţat că „îşi reduce producţia din fabrici până la minimul necesar”, în conformitate cu reglementările prin care Guvernul mexican a suspendat toate activităţile comerciale neesenţiale până în data de 30 aprilie pentru a limita răspândirea virusului.

Mexic, care ocupă locul al doilea în topul celor mai populate ţări din America Latină, a înregistrat peste 1.500 de cazuri de COVID-19, o maladie respiratorie cauzată de noul tip de coronavirus. Cincizeci de persoane au murit în Mexic din cauza acestei boli.

Brandul de bere Corona a făcut obiectul multor glume după debutul acestei crize sanitare la începutul anului 2020, iar mai multe companii mass-media americane au publicat informaţii despre scăderea vânzărilor acestui brand.

Guvernul preşedintelui mexican Andres Manuel Lopez Obrador a impus totuşi măsuri mai laxe pentru a combate răspândirea virusului.

Deşi adunările umane la care participă mai mult de 50 de persoane au fost interzise şi multe spaţii publice, inclusiv plajele, au fost închise, deocamdată în Mexic nu există restricţii obligatorii privind deplasările, iar magazinele, restaurantele şi aeroporturile au rămas deschise.

sursa foto: Pexels

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *