Analize

Mesaje criptice ale Ucrainei, în condițiile în care Rusia susține că a respins o ofensivă majoră a Kievului: „Enjoy the Silence”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Oficialii de la Kiev au distribuit în ultimele 24 de ore un videoclip care îndeamnă la tăcere, înaintea unei așteptate contraofensive ucrainene pe care Rusia susține că a respins-o deja.

Ministrul ucrainean al apărării Oleksii Reznikov a publicat duminică pe Twitter un mesaj enigmatic, citând versuri din piesa Enjoy the Silence a trupei Depeche Mode:

  • „Words are very unnecessary
    They can only do harm”.

La finalul videoclipului cu soldați ucraineni care își duc degetul la gură scrie: „Nu va fi niciun anunț legat de început”.

 

Anton Gherașcenko, consilier al ministrului de Interne de la Kiev, a distribuit și el videoclipul, alături de mesajul: „Forțele armate ucrainene cer liniște în spațiul informațional”.

Rusia a afirmat că forțele sale au zădărnicit o ofensivă ucraineană majoră în cinci puncte de-a lungul frontului din regiunea Donetsk, în sudul Ucrainei, și au ucis sute de soldați ucraineni.

Ministerul ucrainean al Apărării și armata nu au răspuns imediat la solicitările scrise de comentarii cu privire la atacul revendicat.Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *