Analize

Sunteţi în gândurile şi rugăciunile mele

1 minute necesare pentru a citi articolul

Prinţul Charles, unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai României, a transmis un mesaj emoţionant de Paşte de la Clarence House, în care a vorbit despre recunoştinţa faţă de românii care muncesc în Regatul Unit şi dorinţa de a se întoarce cât mai curând în ţara noastră.

„Într-o perioadă în care românii de pretutindeni sărbătoresc Paştele Ortodox, vreau să ştiţi cât de mult mă gândesc la voi în aceste zile sfinte ale anului (…). Sunteţi în gândurile şi rugăciunile mele. Paşte fericit! Hristos a înviat!”, a transmis Prinţul de Wales în mesajul către români, citat de News.ro.

”Ştiu că mulţi români din Marea Britanie joacă un rol indispensabil în sistemul naţional de sănătate, în căminele de bătrâni şi în alte poziţii-cheie în această criză sanitară fără precedent. Le suntem profund recunoscători şi nu am destule cuvinte pentru eforturile lor remarcabile, apreciate de noi toţi”, a afirmat Prinţul Charles.

El le transmite românilor cât de mult se gândeşte la ei într-unul din cele mai sfinte momente ale anului.

”Paştele este obicei momentul în care oamenii se adună, se roagă împreună şi reînnoiesc legăturile cu comunitatea şi cu religia din care fac parte. Ştiu că mulţi români din Marea Britanie au sperat să revină în România de Paşte şi să fie împreună cu familiile şi cu prietenii. În acest an însă, în mijlocul acestei pandemii îngrozitoare care ne afectează pe toţi, lucrurile normale nu sunt posibile”, subliniază Prinţul Charles, care a fost şi el diagnosticat cu coronavirus în 25 martie.

El mai spune că abia aşteaptă ca la un moment dat să revină în România, despre care afirmă că este o ţară care are un loc special în inima sa.

”Până atunci nu pot decât să vă doresc Paşte Fericit şi să vă spun că sunteţi în gândurile şi în rugăciunile mele”, transmite Prinţul Charles, încheind cu urarea ”Hristos a înviat!”, rostită în limba română.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *