Analize

Trei invitați care s-au filmat topless la o petrecere LGBTQ+ Pride organizată la Casa Albă au fost interziși la viitoarele evenimente

1 minute necesare pentru a citi articolul

Trei invitate la o petrecere LGBTQ+ Pride organizată sâmbătă la Casa Albă au fost interzise de la evenimente viitoare după ce au pozat topless pe peluza de sud, transmite BBC.

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a descris comportamentul ca fiind „inacceptabil” și „nedrept” față de ceilalți.

Rose Montoya, o femeie transgender, influencer, a fost una dintre persoanele interzise după ce a postat un videoclip pe rețelele de socializare.

În replică, Rose Montoya a declarat că a face topless în Washington este legal și că nu a avut nicio intenție de a fi vulgară.

Rose Montoya a postat un videoclip de 58 de secunde de la evenimentul de la Casa Albă, care include un moment în care este văzută topless, cu mâinile pe piept, alături de doi bărbați transsexuali fără tricou.

„Suntem topless la Casa Albă?”, întreabă cineva din afara camerei.

Karine Jean-Pierre a declarat marți: „A fost nedrept față de sutele de participanți care se aflau acolo pentru a-și sărbători familiile”.

„Acest comportament este nepotrivit și lipsit de respect pentru orice eveniment de la Casa Albă. Nu reflectă evenimentul pe care l-am găzduit pentru a sărbători familiile LGBTQI+ sau celelalte sute de invitați care au fost prezenți”, a declarat Jean-Pierre.

„Persoanele din videoclip nu vor fi invitate la evenimente viitoare”.

În videoclipul doamnei Montoya apar, de asemenea, președintele american Joe Biden și prima doamnă Jill Biden vorbind la podium și salutând-o ulterior pe Rose Montoya.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.