Anchete

A murit din cauza unui infarct, înainte să ajungă echipajul 112

1 minute necesare pentru a citi articolul

Grupul de Comunicare Strategică a făcut, miercuri, precizări despre femeia de 71 de ani care venea din Maria Britanie și a murit luni în Vama Nădlac. Autoritățile susțin că femeia se simțea rău, voia să fie consultată de medici, dar a murit înainte să ajungă echipajul 112 chemat la fața locului. Decesul a survenit în urma unui infarct:

”Revenim cu precizarea că, în data de 30 martie a.c., la ora 10:45, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de intrare în România un cetăţean român şofer al unui microbuz înmatriculat în Marea Britanie. Acesta a solicitat polițistului de frontieră să fie verificați mai repede pentru că una dintre pasagere, o femeie în vârstă de 71 de ani, cetăţean român, se simțea rău şi dorea un control medical. Totodată soferul a declarat că vin din Marea Britanie.

Imediat a fost chemată echipa D.S.P. aflată în punctul de frontieră, fiind solicitat, prin numărul de urgență 112, un echipaj în vederea acordării primului ajutor. Între timp persoana în cauză a decedat, iar un echipaj medical sosit de pe elicopterul SMURD a declarat decesul. Au fost anunțați lucrătorii Serviciului de Medicină Legală pentru preluarea trupului neînsuflețit. În urma autopsiei s-a stabilit că infarctul a fost cauza decesului. În acest moment, acest caz este instrumentat de autoritățile competente”, se arată în precizarea GCS.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *