Anchete

În Constanța devine obligatorie acoperirea gurii și a nasului cu măști sau eșarfe în cazul persoanelor care circulă în spațiul public

1 minute necesare pentru a citi articolul

Constănțenii vor fi obligați, începând de miercuri, să își acopere gura și nasul la ieșirea din casă. Pentru aceasta pot folosi măști simple sau chirurgicale, dar și eșarfe sau fulare, transmite Info Sud-Est.

“Din data de 15 aprilie se instituie obligativitatea acoperirii nasului și gurii la ieșirea din casă în toate spațiile publice de pe teritoriul județului Constanța, pe întreaga perioadă a stării de urgență, cu măști simple sau chirurgicale, dar și eșarfe, fulare sau orice articole vestimentare”, se arată într-o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență adoptată marți.

Până marți, în județul Constanța au fost înregistrate 158 de infectări, 63 de vindecări și 6 decese. De asemenea, 777 de persoane se aflau în carantină și 809 în autoizolare. Totodată, în Constanța a fost ridicat al doilea spital militar din România. Citește mai multe pe Info Sud-Est.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *