Anchete

Incidente violente între polițiști și localnicii din Hunedoara. Oamenii au lovit mașinile polițiștilor după ce aceștia au vrut să rețină un bărbat fără declarație, recalcitrant și sub influența alcoolului

1 minute necesare pentru a citi articolul

Incidente violente au avut loc, sâmbătă după-amiază, în Hunedoara, între polițiști și localnici. Oamenii au lovit mașinile polițiștilor după ce aceștia au vrut să rețină un bărbat fără declarație asupra lui, recalcitrant și care se afla sub influența alcoolului, conform informațiilor furnizate de Inspectoratului de Poliție Județean din Hunedoara.

Evenimentul a avut loc în cartierul Micro 7, iar autoritățile susțin că situația a escaladat după ce au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege.

IPJ Hunedoara susține că bărbatul era recalcitrant, fapt care i-a determinat pe oamenii din jur să intervină, dar nu în sprijinul patrulelor de poliție, ci al persoanei care devenise violentă. Localnicii au avariat mașinile polițiștilor, au rupt oglinzile acestora și au lovit geamurile, iar oamenii legii s-au retras în urma tensionării situației.

Lucrurile au fost aplanate rapid, agresorii au fost identificați și în momentul de față sunt audiați la IPJ Hunedoara, fiind cercetați pentru ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, conform declarației reprezentanților instituției.

 

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *