Anchete

”Luni la ora nouă sunt acolo”

1 minute necesare pentru a citi articolul

O parte dintre medicii de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești se pregătesc să intre în grevă, nemulțumiți de lipsa echipamentului care să-I protejeze în fața unui pacient bolnav de COVID-19. Este doar una dintre neajunsurile cu care se confruntă în aceste zile medicii din Ploiești, transmite ziarulincomod.ro

Medicul Dan Oprea, chirurg la SJU Ploiești, scria într-o postare pe pagina sa de Facebook despre haosul din sipital și despre lipsa unor proceduri care să-i ajute în activitatea medicală specifice unei pandemii.

Contactat telefonic, prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, a confirmat pentru ziarulincomod.ro faptul că luni, 30 martie, la ora 8.45 se va deplasa la sediul Spitalului Județean împreună cu directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova pentru a vedea care sunt problemele stringent ale medicilor de aici.

Potrivit chirurgului Dan Oprea, la Spitalul Județean nu există echipament de protecție complet pentru medicii care intră în contact direct cu un pacient suspect de COVID-19.

În plus, Oprea susține că în aceste zile există bâlbe cu privire la unitatea sanitară din Prahova care ar trebui să trateze un suspect COVID-19, atâta vreme cât în secția de Boli Infecțioase (Spitalul Movila) nu mai sunt locuri libere.

Sursa: ziarulincomod.ro

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *