Anchete

Mircea Macovei, directorul medical de la Suceava, care a chemat angajații la muncă invocând un ordin fals de ministru, se întoarce în funcție după ce s-a vindecat de coronavirus

1 minute necesare pentru a citi articolul

Mircea Macovei, directorul medical de la Suceava, care a chemat angajații la muncă invocând un ordin fals de ministru, se întoarce în funcție după ce s-a vindecat de coronavirus, transmite SuceavaLive.ro. 

Potrivit declarațiilor lui Ionel Oprea, citate de publicația locală, secretarul de stat în Ministerul Sănătății trimis la Suceava pentru a gestiona situația spitalului, Mircea Macovei se va întoarce la muncă în 23 aprilie:

„Am purtat discuții cu domnul doctor Macovei. L-am întrebat în ce dispoziție se află, dacă se întoarce sau nu, pentru că noi avem niște militari care suplinesc anumite funcții. Dacă cei care au fost bolnavi se întorc la muncă, medicii noștri se întorc înapoi de unde au venit. Joi, 23 aprilie, se va întoarce domnul Mircea Macovei pe funcția de director medical, însă persoana care i-a ținut locul va mai rămâne o săptămână pentru a-l informa cu privire la deciziile și lucrurile care s-au schimbat cât el a lipsit. Domnul Macovei poate demonstra că acuzele ce i s-au adus au fost reale, la fel cum poate demonstra loialitatea față de echipă și instituție”, a declarat pentru SuceavaLive, Ionel Oprea.

Citește articolul integral pe SuceavaLive.ro.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *