Anchete

secretarul general al tineretului PNL, demis și de la partid, și de la Autoritatea pentru Digitalizarea României

1 minute necesare pentru a citi articolul

Update 17.52: Mara Mareș, șefa organizației de tineret a PNL, a confirmat pentru G4Media plecarea lui Octavian Oprea din funcțiile de la partid și din guvern.

”Urmare a evenimentelor petrecute la Școala de vară a Tineretului Național Liberal, în urma analizarii materialelor video și a discutiilor avute cu mai multe persoane prezente, a fost clarificat modul în care acest incident regretabil s-a produs și s-au stabilit rolurile participanților în respectivul eveniment. Cu efect imediat, urmează ca Secretarul General, domnul Octavian Oprea, să își prezinte demisia din toate funcțiile deținute. Tineretul Național Liberal militează pentru respectarea valorilor morale, pentru pluralism politic, toleranță și incluziune, respectă libertatea de exprimare exercitată cu bun simț, iar astfel de incidente regretabile nu reflectă viziunea, misiunea ori programele organizației”, a spus Mara Mareș.

Articol inițial: Octavian Oprea, secretarul general al Tineretului Național Liberal, a fost demis marți atât din funcția de la partid, cât și din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României, au declarat pentru G4Media surse din PNL.

Oprea a fost considerat vinovat pentru organizarea școlii de vară a TNL de la Venus, ocazie cu care tinerii liberali au fost filmați în timp ce strigau injurii la adresa PSD.

Octavian Oprea, originar din Focșani, a fost în 2021 chiar președintele Autorității pentru Digitalizarea României.

Organizația TNL e condusă de Mara Mareș sub ultimii trei președinți ai partidului. Conducerea partidului nu a luat nici o măsură împotriva ei.

Citește și…

Captură video

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *