Anchete

SURSE Daniel Chițoiu contestă expertiza care arată că el ar fi intrat pe contrasens și ar fi provocat accidentul rutier în urma căruia două persoane au murit

1 minute necesare pentru a citi articolul

Fostul ministru al Finanțelor Daniel Chițoiu a depus obiecțiuni la expertiza tehnică ce arată că mașina condusă de fostul demnitar a intrat pe contrasens și ar fi produs accidentul mortal din Argeș, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro. Expertul angajat de Chițoiu a susținut în analiza depusă la parchet că nu fostul ministru ar fi de vină pentru evenimentul rutier în urma căruia două persoane și-au pierdut viața și o a treia a fost rănită, potrivit surselor menționate.

În dosar se așteaptă în continuare rezultatul expertizei medicale realizate față de supraviețuitoarea accidentului, prin care anchetatorii vor să vadă rănile suferite și câte zile de îngrijiri medicale au fost necesare în cazul său. Până în această fază a investigației, Daniel Chițoiu s-a prevalat de dreptul la tăcere, au mai spus sursele G4Media.ro.

În ceea ce privește extinderea anchetei cu acuzația de favorizarea făpuitorului, vizând internarea la terapie intensivă după accidentul mortal, au fost cerute și analizate mai multe documente, fără să fie pusă sub învinuire vreo persoană, și, cel mai probabil, partea aceasta din investigație va fi clasată.

Pe 26 decembrie, Daniel Chițoiu a fost implicat într-un accident pe DN 7, în județul Argeș, soldat cu doi morți. În mașina în care au murit cele două persoane se mai afla pe bancheta din spate o a treia persoană.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *