Anchete

Un medic ginecolog din Iași susține că a cerut, împreună cu un grup de rezidenți, să fie transferați la Spitalul Județean Suceava, dar nu au primit niciun răspuns

1 minute necesare pentru a citi articolul

Monica Holicov, un medic ginecolog din Iași, a declarat, miercuri noapte, la Digi24, că a cerut, împreună cu un grup de rezidenți, să fie transferați în Suceava, pentru a nu aglomera spitalele din Iași, dar nu au primit niciun răspuns de la autorități:

”Probabil că nu au nevoie de noi și de-asta nu ne-au răspuns”, a declarat medicul la Digi24.

Monica Holicov a declarat că nici ei, nici rezidenților nu le este frică de probabilitatea infectării cu coronavirus, spunând că pentru ei prioritare riscului propriu sunt pacientele care au nevoie de ajutor edical:

”Nu se pot opri nașterile din cauza coronavirusului. Paciente cu probleme ginecologice sau care nasc sau pierd sarcini sunt tot timpul. Eu cred că este nevoie de noi”, a mai declarat medicul ginecolog.

Aceasta susține că atât ea, cât și mai mulți medici rezidenți, au depus cererile de transfer și că așteaptă să fie sunați pentru a putea contribui la rezolvarea crizei medicale din Suceava.

sursa foto: Pixabay.com

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *