Anchete

Un singur candidat s-a înscris pentru cele 10 posturi de medici scoase la concurs de DSP Olt

1 minute necesare pentru a citi articolul

Un singur candidat s-a înscris până vineri pentru cele 10 posturi de medic scoase luni la concurs de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt, în timp ce pentru posturile de asistent s-au înscris mai mulţi candidaţi decât locuri disponibile, potrivit unui comunicat remis joi Agerpres.ro.

DSP Olt a scos luni la concurs, în vederea ocupării pentru o perioadă determinată, 10 posturi de medic, 20 de posturi de asistenţi medicali şi două posturi de agenţi DDD (personal care efectuează acţiunile de dezinfectare, deratizare şi dezinsecţie).

Iniţial, DSP Olt a anunţat că depunerea candidaturilor va avea loc pe 13 aprilie, ziua în care fost publicat anunţul de recrutare pe pagina instituţiei, dar ulterior a prelungit data depunerii candidaturilor până joi, la ora 16,00.

Până la această dată, pentru cele 32 de posturi scoase la concurs au fost depuse 33 de dosare, dintre care numai unul pentru un post de medic de medicină generală, 26 de candidaturi pentru posturi de asistenţi de medicină generală, patru pentru asistenţi de laborator, unul pentru asistent de igienă şi unul pentru agent DDD.

sursa foto: ISU

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *