Anchete

Vloggerul Alexandru Bălan, zis ”Colo”, nu mai are voie să posteze clipuri video pe Facebook, Youtube, Tik Tok și Instagram timp de două luni

1 minute necesare pentru a citi articolul

Vloggerul Alexandru Bălan, zis ”Colo”, nu mai are voie să posteze clipuri video pe Facebook, Youtube, Tik Tok și Instagram timp de două luni, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Interdicția a fost impusă de procurori, care au renunțat să mai ceară reținerea acestuia, înlocuind măsura cu controlul  judiciar pentru două luni.

Vloggerul fusese reținut marți seară de polițiștii de la Secția 9 Poliție, la capătul a peste trei ore de audieri. Bărbatul este acuzat de infracțiunea de instigare publică, pentru care legea prevede o pedeapsă cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.

Polițiștii s-au autosesizat, în acest caz, în data de 1 iunie, după apariția unui videoclip pe Youtube, în care vloggerul afirma că minorele de 15-16 ani ar merita să fie violate dacă se îmbracă provocator. Ulterior, el și-a cerut scuze și a spus că mesajul său a fost înțeles greșit.

Foto: Vloggerul Alexandru Bălan ”Colo” (InquamPhotos / Octav Ganea)

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *