ArticoleCoronavirus

103 bătrâni de la un azil privat din Galați sunt infectați cu coronavirus/ Alte trei focare sunt active în judeţ

1 minute necesare pentru a citi articolul

În Căminul ”Sfântul Ilie” din Galaţi, focar de coronavirus, sunt infectate 103 persoane, alte trei focare fiind active în acest judeţ: la Căminul ”Sfântul Spiridon”, la ISU Galaţi şi la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, transmite News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, ultimele date arată că la Căminul ”Sfântul Ilie” din municipiu sunt 103 cazuri de coronavirus: 83 sunt bătrâni asistaţi şi 20 de angajaţi. De asemenea, din acest centru au murit 9 oameni.

La Căminul pentru persoane vârstnice ”Sfântul Spiridon” sunt 21 de cazuri de coronavirus, 16 îmbolnăviri fiind în rândul persoanelor asistate, iar 5 în rândul angajaţilor. Până acum, în această unitate au fost testate în total 206 persoane.

La ISU Galaţi, 4 pompieri au până acum coronavirus, iar 34 de angajaţi ai instituţiei sunt în izolare la domiciliu, fiind contacţi ai celor confirmaţi deja.

Un alt focar evoluează la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi unde sunt 19 angajaţi cu COVID 19, iar 15 sunt în izolare, acasă, după ce au intrat în contact cu cei pozitivi.

În judeţul Galaţi, ultimele raportări arată că sunt 240 de persoane confirmate pozitiv.

sursa foto: Pexels

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *