Articole

20 de persoane la evenimentele private din spații închise, 50 de persoane în aer liber. Noile propuneri de relaxare ale CNSU

1 minute necesare pentru a citi articolul

Mărirea la şase persoane a grupurilor pentru activităţi recreative şi sportive în aer liber, la 20 de persoane în cazul evenimentelor private organizate în spaţii închise şi la 50 de persoane maximum pentru cele în aer liber sunt ultimele măsuri de relaxare propuse, joi, de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) pentru a intra în vigoare de la 15 iunie.

Alături de aceste măsuri au mai fost propuse reluarea activităților balneare și redeschiderea piscinelor exterioare, dar și a sălilor de fitness. De asemenea, se vor deschide casele de pariuri, loteriile și mallurile, cu precizarea că rămân închise restaurantele, cafenelele, locurile de joacă, sălile de jocuri şi cinematografele din interiorul centrelor comerciale.

Decizia privind prelungirea stării de alertă se va lua în prima ședință de Guvern de săptămâna viitoare.

Citește aici întregul DOCUMENT

Extras din Hotărârea adoptată de CNSU:

Art.4 (1) Evenimentele private în spaţii închise se pot organiza cu participarea unui număr maxim de 20 persoane. (2) Evenimentele private în spaţii deschise se pot organiza cu participarea unui număr maxim de 50 persoane.

Art.5 Se măreşte la 6 numărul de persoane care nu aparţin aceleiaşi familii şi pot circula ori forma grupuri pietonale.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *