Articole

A vrut să dea bine în fața amicilor de la Budapesta

1 minute necesare pentru a citi articolul

Dacian Cioloș îl acuză pe Kelemen Hunor, partenerul său de coaliție, că face declarații pentru a fi pe placul guvernului Viktor Orban, iar despre Ludovic Orban spune că vorbește pentru publicul intern din PNL.

”Știu prea bine că Ludovic Orban a vorbit prentru un anumit public din interiorul PNL pe care îl curtează pentru alegerile interne, după cum înțeleg și că în cazul lui Kelemen Hunor e vorba de o declarație care se vrea dură ca să dea bine în fața amicilor de la Budapesta. Asta nu e politică, e lipsă de respect față de sine și are consecințe politice pe care cei doi le vor simți în timp. Până una alta, problemele dintre noi nu sunt ideologice sau naționaliste, ci stadiul reformelor aplicate de coaliția guvernamentală. Or, la acest capitol, amândoi sunt restanți și nicio declarație războinică nu le ascunde lipsurile”, a scris Cioloș pe Facebook.

El s-a referit la amenințarea proferată miercuri de șeful UDMR, care a spus referitor la Cioloș că ”nici o factură nu rămâne neplătită în politică”.

”Banii din planul de redresare negociați în Parlamentul European sunt destinați cetățenilor, inclusiv celor din Ungaria. Nu am muncit pentru sume care să ajungă în buzunarele camarilei lui Viktor Orbán. E atât de simplu, doar să ne dorim să facem diferența dintre interesul cetățenilor și dorințele personale ale unor politicieni”, a mai scris Cioloș pe Facebook.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *