Articole

Acum două-trei luni, Mircea Abrudean a primit aviz pentru acces la informații clasificate de cel mai înalt nivel / Avem toate avizele pentru a fi secretar general al Guvernului

1 minute necesare pentru a citi articolul

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că, în urmă cu două-trei luni, Mircea Abrudean, a primit aviz pentru „acces la informații clasificate de cel mai înalt nivel” și a subliniat că există „toate avizele necesare” pentru ca acesta să fie secretar general al Guvernului.

Nicolae Ciucă a precizat că va fi o discuție la nivelul coaliției „cât de curând posibil”.

„Nu este obligatoriu o prioritate. Domnul Abrudean a lucrat în fostul guvern, a lucrat foarte bine. Avem toate avizele necesare pentru a putea să încadreze această funcție. Cred că împreună cu domnul Marcel Ciolacu vom găsi o soluție”, a spus liderul PNL, întrebat despre refuzul premierului de a-l numi pe Mircea Abrudean în funcția de secretar general al Guvernului.

„Acum două sau trei luni de zile, domnul Abrudean a primit aviz pentru acces la informații clasificate de cel mai înalt nivel”, a susținut Ciucă.

„Luăm în considerare să rezolvăm această problemă la nivelul coaliției”, a mai declarat liderul PNL.

Premierul Marcel Ciolacu a refuzat marți să explice de ce a refuzat să îl numească pe Mircea Abrudean (PNL) în funcția de secretar general al guvernului. Detalii aici.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.