Articole

„Alături la greu”. Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a donat Spitalului Județean două echipamente pentru testare COVID- 19

1 minute necesare pentru a citi articolul

Două echipamente pentru testare COVID-19, în valoare de 100.000 euro, achiziţionate de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, au fost donate Spitalului Judeţean de Urgenţă, anunță basilica.ro.

„Este un gest de solidaritate şi de frăţietate în lucrarea de vindecare, pentru că, să nu uităm, Spitaul Municipal din Suceava poartă numele Sfântului Mare Mucenic Ioan cel Nou”, a spus Episcopul vicar Damaschin Dorneanul, reprezentantul Arhiepiscopiei, cel care a însoţit echipa care a livrat aparatur. Arhiepiscopia îşi propune să strângă încă 100.000 euro pentru spitalele din judeţ: Rădăuți, Fălticeni, Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc, iar în acest sens a demarat o campanie intitulată „Alături la greu” prin intermediul căreia se doreşte achiziţionarea de aparatură medicală necesară în stoparea pandemiei de Covid, potrivit reprezentanții bisericești.

Într-un anunț pe pagina de facebook a campaniei, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților cere ajutorul tuturor celor care vor să doneze.

”Este un gest de omenie și de solidaritate, pe care Biserica îl face și în vremuri mai liniștite să zicem, cu atât mai mult în situații de cumpănă. Și mai sunt multe de făcut. Spitalul are nevoie pe mai departe de echipamente de protecție pentru personal și de aparatură suplimentară mai ales pentru secțiile de terapie intensivă. Cu sprijinul credincioșilor și al tuturor oamenilor de bine, continuăm să strângem fonduri pentru a ajuta mai departe!

#FiiErou #Doneaza

RON: RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014
EURO: RO78 RNCB 0234 0370 1091 0110
Cod SWIFT: RNCBROBU
CIF/CUI: 4244814
BCR Suceava”

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Foto: Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor/Cristi Turculeţ

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *