Articole

Am cerut miniştrilor Muncii şi Finanţelor să pregătească o analiză pe venituri pe familii/ Să vedem câte familii se încadrează, pe sume nominale, presupun că e o bază de discuţie pentru eventuale propuneri de ajutor pentru perioade limitate, cum este perioada iernii

1 minute necesare pentru a citi articolul

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni, că a cerut miniştrilor Muncii şi Finanţelor să pregătească o analiză cu privire la veniturile pe familii, pentru a avea o bază de discuţie despre eventuale propuneri de ajutor, transmite AGerpres.

„Am cerut atât ministrului Muncii, cât şi ministrului Finanţelor să pregătească, pentru o viitoare şedinţă de coaliţie, să avem o analiză pe venituri pe familii. Cred că, în momentul acela, începem să avem un tablou cât mai corect, să ştim cum venim cu resursa bugetară chibzuită”, a declarat Ciolacu, la Palatul Parlamentului, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD.

Întrebat dacă această analiză a fost cerută pentru găsirea de noi măsuri de sprijin pentru populaţie din partea Guvernului, Ciolacu a spus: „Este posibil să gândim, dar ca să iei deciziile îţi trebuie întreaga informaţie. Să vedem câte familii se încadrează, pe sume nominale, presupun că e o bază de discuţie pentru eventuale propuneri de ajutor pentru perioade limitate, cum este perioada iernii”.

Citește și…

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *