Articole

Am făcut un sondaj și 83% din români vor să-și facă vacanțele în România. Decât să stea la cozi în afară, mai bine să petreacă în țară/ Am început demersuri diplomatice pentru ca românii să nu mai aștepte la granița cu Grecia

1 minute necesare pentru a citi articolul

Ludovic Orban a declarat, joi seară, la B1TV, că Guvernul a făcut un sondaj în rândul românilor care arată că 83% din populație vrea să își petreacă vacanțele și concediile din acest an în România.

”Am făcut un sondaj și 83% din români vor să își petreacă concediile în țară, așa că îi invit să o facă”, a declarat premierul.

Orban a declarat că a demarat demersuri diplomatice pentru ca românii să nu mai aștepte la graniță din cauza blocajelor cauzate de controalele efectuate de autoritățile din Grecia, în contextul crizei de coronavirus:

”Am pornit demersurile diplomatice astfel încât românii să nu mai piardă atât timp la graniță în Grecia (…) Decât să fie puși în situația asta și să piardă ore întregi mai bine să își facă concediile în țară (…) Voucherele de vacanță pot fi folosite doar pentru turismul autohton”, a adăugat Ludovic Orban.

Premierul a mai declarat că ospitalitatea ar putea fi brandul României cu care țara ar putea să se promoveze în rândul turiștilor străini:

”Ospitalitarea ar putea fi brandul românesc, este o calitate pe care să știți că nu o întâlniți în multe locuri”, a mai spus Orban.

sursa foto: Info Sud-Est

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *