Articole

Am încercat tot posibilul. În ciuda acestui fapt, a încălcat din nou regula noastră împotriva instigării la violenţă

1 minute necesare pentru a citi articolul

Twitter a suspendat din nou, vineri, contul lui Ye, artistul cunoscut anterior drept Kanye West, la doar două luni după ce fusese restabilit, Elon Musk afirmând că rapperul a încălcat regulile platformei care interzice incitarea la violenţă, transmite Reuters.

Contul lui Ye a arătat o notificare că a fost suspendat, după ce una dintre postările sale a părut anterior să arate un simbol cu ​​svastică în interiorul unei Stele a lui David.

Proprietarul miliardar al Twitter, care se autointitulează absolutist al libertăţii de exprimare, salutase revenirea rapperului, cunoscut acum sub numele de Ye, pe platformă, în octombrie.

„Am încercat tot posibilul. În ciuda acestui fapt, a încălcat din nou regula noastră împotriva instigării la violenţă. Contul va fi suspendat”, a scris Musk pe Twitter, răspunzând unui utilizator al Twitter care a spus „Elon Fix Kanye Please”.

Ye, care avea peste 30 de milioane de urmăritori pe Twitter înainte de suspendare, nu a răspuns solicitărilor de comentarii.

Musk şi-a exprimat în ultimele luni dorinţa de a avea mai puţine limite la conţinutul care poate fi postat pe Twitter. El a spus săptămâna trecută că platforma va oferi ”o amnistie generală” unor conturi suspendate.

Compania-mamă a Parler, platforma de socializare populară în rândul conservatorilor, a decis să renunţe la vânzare site-ului rapperului Ye, mai cunoscut sub numele de Kanye West, conform unei declaraţii a Parlement Technologies de joi.

Deşi Parler a spus că a întrerupt relaţiile cu Ye la jumătatea lunii noiembrie, declaraţia a venit la câteva ore după ce el a dezlănţuit o serie de comentarii antisemite lăudând naziştii şi spunând că vede ”lucruri bune” la Adolf Hitler.

 

 

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *