Articole

Andrei Rudolf Corlan, numit în funcția de Comisar general al Gărzii de Mediu / Afiliat organizației PNL Neamț, acesta a fost secretar de stat în Ministerul Mediului

1 minute necesare pentru a citi articolul

Andrei Rudolf Corlan a fost numit în funcţia de comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă.

În 2021, el îi lua locul lui Vasile Panaite în poziția de secretar de stat la Ministerul Mediului. Potrivit publicației mesagerulneamț.ro, Corlan este membru PNL Neamț dar nu are vechime mare în partid.

„Domnul Andrei Corlan este de puțin timp membru al PNL Neamț, a fost primit în organizație cu votul unanim al BPJ-ului, deci din acest punct de vedere nu sunt probleme. Este un om cu experiență în domeniu, care sunt sigur că va ajuta județul din poziția pe care o are. Sunt foarte multe probleme în care părerea și soluțiile oferite de un om cu expertiză contează, de aceea mă bucur că a făcut acest pas”, declara președintele PNL Neamț în 2021, când Corlan a fost numit secretar de stat.

Potrivit celei mai recente declarații de avere (din 29.03.2022), Andrei Rudolf Corlan nu declară absolut niciun bun pe numele său, niciun depozit sau cont bancar, cu excepția veniturilor salariilor.

În declarația de interese menționează că este Membru în Consiliul de conducere al Societății Culturale a Macedo-Românilor din România.

De asemnea, se declară vicepreședintele Sindicatului Național al Gărzii de Mediu.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *