Articole

Arădenii au făcut ”scut” în jurul medicilor de familie pentru a-i proteja de coronavirus/ Societatea civilă s-a mobilizat într-unul din cele mai afectate orașe din cauza COVID-19

1 minute necesare pentru a citi articolul

Arădenii au făcut ”scut” în jurul medicilor de familie din oraș pentru a-i proteja de coronavirus. Acțiunea lor de voluntariat a reușit să mobilizeze mare parte din societatea civilă din Arad, unul dintre cele mai afectate orașe din cauza COVID-19.

Asociația ”Aradul Civic” a venit în sprijinul medicilor de familie din localitate printr-o acțiune de voluntariat numită ”Scut pentru medicii de familie”, această categorie de doctori fiind printre cele mai expuse la epidemie, în lipsa materialelor de protecție.

Apelul asociației la donații a strâns întreprinzători și donatori persoane fizice astfel că acțiunea lor s-a bucurat de succesul scontat.

”Antreprenorii locali s-au arătat deosebit de solidari. Le mulțumim din suflet și vă încurajăm să mențineți această solidaritate și după finalul aceastei perioade dificile din care vom ieși cu bine!”, au transmis reprezentanții asociației în urma acțiunii.

La rândul lor, medicii de familie le-au mulțumit arădenilor pentru vizierele primite și geamurile de protecție montate în centrele de permanență și cabinetele de medicină de familie.

”Medicii de familie doresc sa multumeasca Asociatiei Aradul Civic pentru ajutorul concret acordat In aceste momente, prin actiunea de voluntariat “Scut pentru medicii de familie”, in cadrul careia au fost confectionate si donate viziere si geamuri de protectie pentru centrele de permanenta si cabinetele de medicina de familie. Multumim inca o data Aradului Civic si amintim ca orice ajutor este important pentru pacientii nostri si pentru populatia Aradului”, au transmis medicii prin Societatea de Medicina Familiei Arad.

sursa foto: Aradul Civic

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *