Articole

Astăzi a început producția primelor măști în România! În scurt timp vor produce 150.000 de măști pe zi, iar din data de 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăți pe zi

1 minute necesare pentru a citi articolul

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat, duminică seara, într-o postare pe Facebook, că România a început producţia de măşti și susține că, în scurt timp, vor fi produse 150.000 de măşti pe zi iar din 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de măști pe zi.

Redăm mai jos integral postarea lui Virgil Popescu pe Facebook

”Astăzi a început producția primelor măști în România! Cu toate ”motoarele” turate mergem înainte. S-a început instalarea utilajelor și testul de producție. În scurt timp vor produce 150.000 de măști pe zi, iar din data de 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăți pe zi, respectiv, aproximativ 4 milioane de măști lunar, respectiv 15.000.000 de măști. Le mulțumesc celor de la Techtex, membră a grupului Taparo, care produc materialul exterior al măștilor, primele două straturi, dar de acum și produsul finit. Vom ajuta compania românească să investească în continuare pentru a produce și ultimul strat pentru măști tot în țara noastră. Pentru că în aceste zile de criză globală avem nevoie de propriile resurse pentru a-i proteja pe români, pe cei din prima linie. Împreună facem România bine.”

 

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *