Articole

Autobuzele liniilor 243, 282 și N103 revin pe traseele de bază pe sensul spre Bd. Lacul Tei

1 minute necesare pentru a citi articolul

Circulația autobuzelor liniilor 243, 282 și N103 va fi reluată pe Strada Doamna Ghica, pe sensul spre Bulevardul Lacul Tei, începând de sâmbătă, 10.12.2022, transmite Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Revenirea pe traseul inițial are loc ca a creării condițiilor de circulație a vehiculelor pe breteaua de legătură dintre Șoseaua Colentina și Strada Doamna Ghica, precum și pe sensul Strada Doamna Ghica – Bulevardul Lacul Tei.

Astfel, de sâmbătă, 10 decembrie 2022, liniile 243, 282 și N103 vor funcționa pe traseele de bază pe sensul spre terminalele „CFR Constanța”, „Gara Basarab”, respectiv „Piața Unirii”. Pe sensul opus, autobuzele acestor linii vor circula în continuare pe trasee deviate din cauza lucrărilor la pasajul Doamna Ghica.

De asemenea, stația „Șoseaua Colentina” (aferentă liniilor 243, 282 și N103), situată pe Str. Doamna Ghica pe sensul spre Bd. Lacul Tei, rămâne în continuare suspendată, pentru desfășurarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica în condiții de siguranță pentru pietoni.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *