Articole

Avem o criză de imaturitate politică / Când se uită la ei, sunt convins că președintelui Iohannis îi e ruşine

1 minute necesare pentru a citi articolul

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că în coaliţia de guvernare există „o criză de imaturitate politică”.

„Avem o criză de imaturitate politică (în cadrul coaliţiei de guvernare – n.r.), e evident, de lipsă a oamenilor de stat şi văd şi în seara aceasta, toate discuţiile sunt în jurul acestei coaliţii. Noi vorbim aici de Guvernul României, nu de o coaliţie, indiferent cum este ea, coaliţia dezastrului, a morţii, dezastrului, perdanţilor. Asta înseamnă când artizanul acestei coaliţii, care este domnul Iohannis, a încălcat spiritul Constituţiei şi a adunat oameni care nu au nicio legătură unii cu alţii. Cred că singurele legături sunt şmecheriile şi ocuparea acestor posturi, pentru că ei se bat acum pe interese şi pe ce au de împărţit”, a spus Ciolacu la TVR1, preluat de Agerpres.

În opinia sa, preşedintele Klaus Iohannis nu se implică în această criză pentru că „îi este ruşine”.

„Eu cred că domnul Iohannis, în acest moment, cu toţii vedem cum prin tăcere se implică în viaţa politică, după ce ne-a impus această coaliţie, cred că nu iese de ruşine. Cred că preşedintelui României în momentul acesta îi e ruşine şi să spună că a făcut o mare greşeală, dar când se uită la ei, sunt convins că îi e ruşine”, a afirmat Ciolacu.

Preşedintele PSD a menţionat că liderii coaliţiei de guvernare „s-au înţeles în seara asta”, dar continuă jocul „să îşi hrănească internul partidului”.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *