Articole

Băiatul de 12 ani a fost scos din prăpastie și transportat cu un elicopter SMURD la spital în Cluj Napoca / Copilul participa la un motocros montan în Munţii Gutâi

1 minute necesare pentru a citi articolul

UPDATE 21:50 Băiatul de 12 ani, căzut într-o prăpastie în timp ce participa la un motocros montan în Munţii Gutâi, a fost extras şi transportat cu un elicopter al SMURD la Cluj-Napoca, a informat, duminică seara, directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga.

„Intervenţia a fost dificilă. A fost prezent elicopterul SMURD de la Târgu Mureş, care este dotat cu troliu, în cazul în care se impunea intervenţia prin metoda extracţiei cu ajutorul troliului”, a precizat Dan Benga.

Băiatul de 12 ani, care participa la un motocros în vecinătatea vârfului Iancu din Munţii Gutâi şi a căzut într-o prăpastie a suferit multiple politraumatisme, după cum au precizat reprezentanţii SPJ Salvamont Maramureş.

Știre inițială

Salvamontiştii intervin, duminică, pentru a scoate un băiat în vârstă de 12 ani dintr-o prăpastie, în zona muntoasă a vărfului Iancu, Cavnic, relatează news.ro

Acţiune în derulare a SPJ salvamont Maramureş în zona muntoasă a Vf Iancu, Cavnic, judeţul Maramureş. Băiat de 12 ani cu motocros căzut în prăpastie cu politraumatisme…”, arată o postare de duminică pe pagina de Facebook a Salvamont Maramureş.

Citește și…

sursa foto: Facebook/Petru Susca

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *