Articole

Belgia interzice total călătoriile în zone/regiuni din șase țări, printre care se numără și România

1 minute necesare pentru a citi articolul

Celelalte țări în care sunt interzise călătoriile sunt următoarele:

Bulgaria: Severoiztochen, Yugozapaden

France: Mayenne

Spain: Aragon, Navarre, Barcelona and Lleida in Catalonia

Switzerland: Lake Geneva region

United Kingdom: Leicester

Pe de altă parte, călătoriile sunt posibile fără restricții pentru Germania, Austria (cu excepția Austriei de sus și Viena), Bulgaria (cu excepția regiunilor menționate mai sus și a altor regiuni din zona portocalie), Croația (cu excepția regiunilor din zona portocalie), Spania (cu excepția zonelor de sus și a altor zone din zona portocalie), Finlanda, Franța (Cu excepția celor de mai sus și a celor din zona portocalie), Grecia, Ungaria, Italia, Liechtenstein, Polonia (cu excepția zonelor din zona portocalie), Portugalia (cu excepția zonelor menționate anterior și a altor zone din zona portocalie și a zonelor specifice în care au fost izolate), Republica Cehă (cu excepția zonelor menționate anterior din zona portocalie), Regatul Unit (cu excepția zonelor menționate anterior și a altor zone din zona portocalie și a zonelor specifice în care se află spațiile), Slovacia și Elveția (cu excepția regiunilor menționate anterior).

Cipru, Danemarca, Estonia, Irlanda, Islanda, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Norvegia, Țările de Jos, România, Slovenia; Suedia și sunt accesibile sub rezerva anumitor condiții și/sau sub o vigilență sporită.

De reamintit, țările din zona verde sunt destinații posibile fără restricții pentru călătorii belgieni. Zona portocalie se referă la locurile în care este posibil să se călătorească în anumite condiții – adică prezentarea unui test coronavirus. În ceea ce privește regiunile din zona roșie, acestea sunt pur și simplu inaccesibile.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *