Articole

Bode și Aurescu trebuie demiși / Un eșec anunțat al președintelui Iohannis și al miniștrilor săi

1 minute necesare pentru a citi articolul

Europarlamentarul USR, Vlad Gheorge, cere, într-o serie de postări pe Facebook, demisia ministrului de interne, Lucian Bode și a ministrului de externe, Bogdan Aurescu, din cauza eșecului aderării României la spațiul Schengen.

”Un eșec anunțat al președintelui Iohannis și al miniștrilor săi, ținuți în brațe să facă nimic. Să îi vedem cu DEMISIA în mâini când anunță românii că vor sta în continuare la cozi prin Europa. Să-și dea demisia pentru că nu sunt în stare decât să aducă rușine și deservicii României, pentru că pe plan extern atâta respect primesc românii cât inspiră ei partenerilor europeni. 0 barat – plecați acasă!”, scrie Gheorghe într-una din postări.

România a ratat din nou aderarea la Spațiul Schengen după ce Austria și Olanda au votat joi la Consiliul JAI de la Bruxelles împotriva aderării Bulgariei și României la acest spațiu. Austria a anunțat oficial, prin vocea ministrului său de Interne, că se opune aderării României și Bulgariei. Olanda a votat la pachet pentru respingerea României și Bulgariei, deși susținea România, dar decuplarea celor două țări s-a dovedit imposibilă.

 

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *