ArticoleCoronavirus

Boris Johnson a fost externat. El va continua tratamentul acasă. În schimb, Parlamentul britanic îşi va relua activitatea după vacanţa de Paşte, cu „soluţii tehnologice” care permit funcţionarea de la distanţă

1 minute necesare pentru a citi articolul

Premierul britanic Boris Johnson a fost externat duminică din spitalul din Londra unde a fost tratat timp de o săptămână, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, a anunţat Downing Street, conform agenţiilor internaţionale de presă.
„Premierul a ieşit din spital pentru a continua convalescenţa la Chequers”” reşedinţa sa din nord-vestul Londrei, a precizat biroul său într-un comunicat. Premierul el nu-şi va relua imediat munca, la recomandările echipei medicale care s-a ocupat de sănătatea sa, se adaugă în comunicat.

În schimb, reprezentantul guvernului în Camera Comunelor, Jacob Rees-Mogg, a precizat că Parlamentul Britanic își va relua activitatea in 21 aprilie, imediat după vacanţa de Paşte, cu „soluţii tehnologice” care îi vor permite să funcţioneze de la distanţă, transmite informează EFE, potrivit Agerpres.

Anunţul se produce după ce noul lider al Partidului Laburist (de opoziţie), Keir Starmer, a cerut reînceperea urgentă a sesiunilor parlamentare pentru ca legiuitorii să poată analiza felul în care guvernul de la Londra a gestionat pandemia de coronavirus.

Regatul Unit se confruntă cu un număr în creştere de decese zilnice din cauza COVID-19, cu 9.875 de decese raportate, conform ultimului bilanţ dat publicităţii sâmbătă.

Sursa Foto: pixels.com

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *