Articole

Cel care a tras cel mai tare să nu mai fiu premier nu mai e la voi în partid. L-ați ales și a dat bir cu fugiții. Acum nu mai recunoaște nici construcția politică fondată la comanda lui

1 minute necesare pentru a citi articolul

Reprezentantul Forței Drepte, Ludovic Orban le-a transmis USR-iștilor, la Congresul de sâmbătă, că el nu este supărat pe cei care au pus umărul la îndepărtarea sa din funcția de premier, pe vremea când formațiunea (la vremea respectivă USR-PLUS) era parte în coaliția de guvernare cu PNL. Orban a subliniat că, oricum, cel care a tras cel mai tare la demersul înlăturării sale nu mai este astăzi în USR.

Orban l-a indicat pe eurodeputatul Dacian Cioloș, fost președinte al USR-PLUS, fără însă să-i dea numele, ironizându-l că și-a  construit un nou partid pe care acum nu-l mai recunoaște.

„Nu-s supărat pe cei care au luat decizia să-l susțină pe Florin Cîțu și nu pe mine ca premier, mai ales că știu faptul că cel care a tras cel mai tare în această direcție nu mai este, în prezent, în USR. Voi l-ați ales, iar el a dat bir cu fugiții. Acum nu mai recunoaște nici că el e cel care i-a determinat pe niște europarlamentari să facă un partid nou. Acum zice că n-are nicio legătura cu aceasta construcție politică”, a spus Ludovic Orban.

Intervenția sa a fost aplaudată de membrii USR prezenți în Sala Radio, la Congresul convocat de conducerea partidului.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.