Articole

CNAIR anunţă că a fost finalizată verificarea șuruburilor parapetului de siguranţă de pe Podul Brăila-Tulcea, în urma sesizării unui europarlamentar USR: ”0,4% erau slăbite”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă sâmbătă că a fost finalizat procesul de verificare a tuturor şuruburilor parapetului de siguranţă de pe Podul Suspendat peste Dunăre de la Brăila şi, din totalul de 100.000 de şuruburi, au fost slăbite un număr de 401, ceea ce înseamnă aproximativ 0,4%, transmite News.ro.

”Astăzi a fost finalizat procesul de verificare a tuturor şuruburilor parapetului de siguranţă de pe Podul Suspendat peste Dunăre de la Brăila (calea 1 şi calea 2)❗️ Din totalul de 100.000 de şuruburi, au fost slăbite un număr de 401, ceea ce înseamnă aproximativ 0,4% din totalul acestor elemente”, precizează CNAIR, pe Facebook.

În mediul online au apărut mai multe imagini cu şuruburi nestrânse pe podul de peste Dunăre de la Brăila. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spunea vineri că aproximativ 50.000 de şuruburi din cele circa 100.000 au fost verificate pe podul de la Brăila şi că s-au găsit 180 de şuruburi care nu au fost bine strânse.

Ministrul a dat asigurări că se poate circula în siguranţă pe acest pod.

Europarlamentarul USR Vlad Botoş a transmis, miercuri, o scrisoare deschisă către comisarul european pentru coeziune şi reformă Elisa Ferreira, privind respectarea standardelor de siguranţă în construcţii în privinţa Podului de la Brăila

sursa: News.ro

Articol preluat de la: www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.