Articole

Colegiul Pedagogic din Timişoara, primul din ţară care are o cafeterie / Se pot servi sandvișuri, budincă de chia, fresh de portocale, ceai / Plata se face doar cu cardul

1 minute necesare pentru a citi articolul

Elevii şi cadrele didactice ale Colegiului Pedagogic ”Carmen Sylva” din Timişoara vor avea în premieră în ţară, un spaţiu special amenajat unde pot consuma un mic dejun sănătos, anunță Agenția de presă Rador.

Directorul colegiului, Claudia Muntean, spune că spaţiul fostei cantine a şcolii a fost renovat şi reamenajat după un concept occidental, celebra cafeteria.

“Peda Fresh Corner poate găzdui aproximativ 70 de persoane şi oferă un meniu variat şi echilibrat, gândit de un nutriţionist, pentru a sprijini dezvoltarea armonioasă a copiiilor, dar şi pentru a-i ajuta să se concentreze la şcoală. Atât elevii, cât şi personalul şcolii pot servi produse sănătoase şi delicioase preparate de noi (salate, senvişuri calde sau reci, budincă de chia, fresh de portocale, ceai etc.) într-un ambient asemănător unui food court în condiţii de igienă maximă, pornind chiar de la modul de plată, doar cu cardul”, a precizat Claudia Muntean.

La Colegiul ”Carmen Sylva” din Timişoara învaţă aproape 1.400 de elevi din clasele zero – 12

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.