Articole

Companiile Star Transmission și Star Assembly ale Grupului Daimler au oferit câte 100.000 de lei spitalelor din Sebeș și Cugir, orașe în care dețin fabrici

1 minute necesare pentru a citi articolul

Star Transmission și Star Assembly, companii din România care aparțin Grupului Daimler, au oferit oferit câte 100.000 de lei spitalelor din Cugir și Sebeș (județul Alba), unde  compania germană are fabrici la care lucrează câteva mii de muncitori.

Banii sunt destinați achiziționării de materiale și dotări sanitare necesare în perioada epidemiei de coronavirus.

Potrivit primarului din Sebeș, Dorin Nistor, și o serie de companii mai mici s-au alăturat campaniei de donații pentru spital.

Este vorba despre trei companii locale, respectiv SC Oprean, SC Alpin 57 și Elis Pavaje, care au donat câte 50.000 lei fiecare, iar alte firme au donat sume ceva mai mici.

Și la Cugir, asociația spitalului orășenesc a reușit să pornească o asemenea campanie și publică zilnic pe pagina de Facebook lista noilor donatori, dar și achizițiile realizate cu banii primiți.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursa foto: Facebook

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *