Articole

Curățătoriile de haine din mall-uri sunt absolut vitale pentru familiile și bătrânii care nu pot să-și spele hainele/ Sunt foarte mulțumit de ce cum merg lucrurile în Vama Nădlac

1 minute necesare pentru a citi articolul

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a fost întrebat duminică, în timpul unui control pe care îl efectua în Vama Nădlac, de ce a considerat necesar să lase deschise curățătoriile de haine din mall-uri. Ministrul a catalogat acest gen de servicii ca fiind ”indispensabile într-o comunitate”. Vela a dat exemplu bătrânilor care nu își pot spăla singuri hainele și care ar apela la serviciile curățătoriilor din mall-uri.

”Sunt lucruri de necesitate, am lăsat tot ce ține de alimente, bunuri de larg consum. Am extins și pentru alte servicii, cum ar fi magazinele de optică medicală și cabinetele pentru consulturile de specialitate (…) Curățătoriile sunt absolut vitale pentru familii și bătrâni care nu pot să-și spele hainele. O curățătorie este indispensabilă într-o comunitate (…) Toate spitalele de campanie sunt deservite de servicii de curățătorie autorizate care sunt deja programate, nu se duc hainele de la spitalele de campanie la curățătoriile din mall-uri”, a declarat Vela, duminică, în timpul controlului din Vama Nădlac.

Despre modul în care se desfășoară lucrurile în punctul de frontieră, Vela a spus că nu se aștepta să fie atât de mulțumit: ”Foarte mulțumit. Nu mă așteptam să fiu chiar atât de mulțumit”, a declarat ministrul.

 

 

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *