Articole

Dacă PNRR nu va fi aprobat de către Comisia Europeană, eu îmi dau demisia. Dacă va fi aprobat, tu îți dai demisia din funcția de președinte PSD

1 minute necesare pentru a citi articolul

Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, îl provoacă pe liderul PSD Marcel Ciolacu la un pariu, spunând că își va da demisia dacă Planul Național de Redresare și Reziliență nu va fi aprobat de către Comisia Europeană. În schimb, dacă acesta este aprobat, Marcel Ciolacu trebuie să demisioneze din funcția de președinte al PSD. Ghinea impune și un termen limită: data de 30 septembrie 2021.

„Ciolacu, hai să discutăm cu demisia pe masă!”, este mesajul pe care i-l transmite Cristian Ghinea lui Marcel Ciolacu, după ce liderul PSD a afirmat, joi seară, că PNRR a fost „pulverizat” de Comisia Europeană. El s-a referit la faptul că anumite companii au făcut unele documente din PNRR pentru a beneficia direct de bani, fapt pe care l-a catalogat drept infracţiune. Comisia Europeană a transmis joi guvernului o serie de observații la PNRR trimis formal de România la 31 mai, semnalând o serie de erori, inadvertențe și lipsuri din documentație.

Cristian Ghinea afirmă că observațiile sunt pur și simplu „întrebări puse de Comisia Europeană legate de procedura de costing”.

Citește integral pe economedia.ro

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *