Articoleau decedatCoronaviruscovidiasiinternatinou nascutisindrom downspitalsuceava

Doi nou-născuți diagnosticați cu Covid au murit la Spitalul Județean Iași / Erau transferați de la Suceava și aveau comorbidități / Alți 9 copii internați cu Covid la Suceava

1 minute necesare pentru a citi articolul

Doi nou-născuți care au ajuns la Spitalul Județean Iași în urmă cu două săptămâni, infectați cu noul coronavirus au decedat, anunță Obiectiv de Suceava.

Copiii s-au născut cu probleme cardiace, iar starea lor de sănătate s-a deteriorat foarte mult în ultimele zile, scrie presa din Suceava.

Medicii suceveni au luat decizia transferului după ce starea de sănătate a micuților s-a agravat și au avut nevoie de internare în secție de Terapie Intensivă. Ambii avea malformații cardiace, iar unul dintre ei era diagnosticat cu sindrom Down.

”Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru ei”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava.

Pentru că numărul copiiilor diagnosticați cu Covid 19 continuă să crească, secția de Pediatrie a Spitalului Județean Suceava a fost împărțită în două, 16 paturi devenind COVID. ”Avem la etajul IX 16 paturi pentru Pediatrie COPVID. Acum sunt nouă copii internați, împreună cu mamele”, a completat medicul Dan Teodorovici.

sursa foto: Pexels

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *