Articole

Două fete și un băiat au murit marți seara într-un grav accident de circulație, la ieşire din oraşul Vânju Mare, județul Mehedinți

1 minute necesare pentru a citi articolul

Două tinere, de 18 şi 22 de ani, şi un tânăr de 19 ani au decedat într-un accident care a avut loc, marţi seara, pe DN 56A, la ieşire din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura, relatează Agerpres.

Potrivit ISU Mehedinţi, accidentul rutier s-a produs între un autotren şi autoturismul în care se aflau cei trei tineri, care au rămas blocaţi în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora.

„Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au descarcerat victimele, două tinere de 18, respectiv 22 de ani şi un tânăr de 19 ani, care se aflau în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator. După extragerea victimelor s-au început manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD şi SAJ. Din păcate, aceştia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declaraţi decedaţi de către medicul SAJ”, informează ISU Mehedinţi.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *