Articole

Echipa lui Trump anunță că a adunat 7,1 milioane de dolari după publicarea fotografiei judiciare a fostului preşedinte republican

1 minute necesare pentru a citi articolul

Echipa de campanie a lui Donald Trump a anunţat duminică ca a strâns fonduri în valoare de 7,1 milioane de dolari după publicarea joi a fotografiei judiciare a fostului preşedinte republican, făcută în timpul scurtei sale şederi într-o închisoare din statul Georgia, relatează AFP conform Agerpres.

Cu faţa posomorâtă, sprâncenele încruntate şi privirea sfidătoare, aşa apare Donald Trump în instantaneul istoric realizat într-o închisoare din Atlanta, aceasta fiind prima fotografie judiciară a unui fost preşedinte american.

Miliardarul a fost inculpat pentru presupusa încercare de a modifica în favoarea sa rezultatul alegerilor prezidenţiale din 2020 din Georgia, câştigate în acest stat cheie de actualul preşedinte democrat Joe Biden.

După publicarea fotografiei, echipa de campanie „Trump 2024” a lansat un apel la fiecare „patriot” american, afirmând într-un comunicat că „statul din umbră încearcă să facă din preşedintele Trump inamicul public numărul unu pentru îndrăzneala sa de a contesta clasa conducătoare coruptă de la Washington”.

Steven Cheung, purtătorul de cuvânt al campaniei lui Donald Trump, a confirmat duminică pentru AFP că „au fost strânşi aproape 20 de milioane de dolari în ultimele trei săptămâni, ceea ce coincide cu inculparea de la Washington şi cu fotografia judiciară din Atlanta”.

„7,1 milioane de dolari (strânşi) de joi. 4,18 milioane de dolari chiar ieri”, sâmbătă, în cea mai mare strângere de fonduri „într-o singură zi de campanie”, a mai spus Steven Cheung.

Democraţii au folosit şi ei fotografia lui Donald Trump, sugerând că nimeni nu este mai presus de lege.

Articol preluat de la: www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.