Articole

Fotbaliștii de la CS Mioveni nu și-au mai primit salariile din iulie. ”Am luat un singur salariu pe acest sezon, pe luna iulie. În iulie era căldură, acum vine Crăciunul şi suntem tot fără salarii”

2 minute necesare pentru a citi articolul

Jucătorii echipei argeșene CS Mioveni, din prima ligă de fotbal, nu și-au mai primit salariile din luna iulie, a declarat luni seară fundaşul Ionuţ Balaur.

”Toţi suntem dezamăgiţi. Am luat un singur salariu pe acest sezon, pe luna iulie, acum suntem în decembrie. În iulie era căldură, acum vine Crăciunul şi suntem tot fără salarii. Durează foarte mult memoriul. Dacă am fi străini, am merge la FIFA, am deveni liberi imediat şi am lua banii. Aici, ar dura trei luni. Am mai avut tentative, cu Hermannstadt am vrut să întârziem meciul. Atunci am fost întorşi de conducere, ni s-a spus că se vor rezolva, că vor primi un salariu. Nu s-a respectat ce ni s-a promis”, a declarat Balaur, citat de News.ro.

Clubul CS Mioveni este deținut de Primăria Mioveni, un oraș mic din județul Argeș, care beneficiază însă de taxele locale plătite de uzina Dacia.

Orașul nu are o tradiție fotbalistică, iar echipa de fotbal se chinuie să supraviețuiască în prima ligă. Mioveniul se alătură altor cluburi deținute de primării de orașe mici sau comune confruntate cu probleme financiare în ultimii ani.

”Nu se mai poate, trebuie tras un semnal de alarmă şi nu mă refer doar la Mioveni. Trebuie să facem un front comun, să fie solidaritate. Poate şi echipa naţională are de suferit, pentru că jucătorii convocaţi joacă împotriva unor echipe care nu sunt motivate, iar în meciurile internaţionale dau de jucători motivaţi, iar acolo se vede diferenţa. Dacă am fi fost plătiţi şi nu am sta cu gândul la bani, am fi fost şi noi mai motivaţi. Ne-au spus că nu au bani. Asta a fost ce ne-au comunicat, că nu au bani. Vom vedea ce va urma. E dificil, mâine e Moş Nicolae, avem copii acasă. Nu vreau să fiu penibil să-i spun că nu am avut ce să-i cumpăr copilului, dar nu poţi să vii zi de zi, zi de zi şi să nu-ţi primeşti banii”, a spus Ionuţ Balaur la Digisport.

CS Mioveni a pierdut, scor 1-5, meciul cu FCSB, din etapa a 19-a din Superligă. Partida a început cu o întârziere de 10 minute, ca urmare a protestului jucătorilor de a CS Mioveni.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *