Articole

George Simion anunță proteste în fiecare județ, la câteva ore după ce partidul extremist AUR a strâns doar 4000 de oameni la manifestația din București/ Protestul a fost mediatizat intens, inclusiv printr-un anunț plătit pe Facebook cu target de 1 milion de persoane

1 minute necesare pentru a citi articolul

George Simion anunță, printr-un mesaj publicat duminică seară, pe Facebook, că va organiza proteste în fiecare județ. Anunțul liderului partidului extremist AUR vine la câteva ore după ce formațiunea politică a reușit să strângă doar 4000 de oameni la manifestația de duminică.

Simion a mediatizat intens protestul de duminică, inclusiv printr-o postare sponsorizată pe Facebook, fapt neobișnuit la liderul AUR care se bucură de impact pe rețelele de socializare, cu două zile înainte de protest și cu impact la o audiență de 1 milion de persoane, conform jurnalistei Oana Despa de la Buletin de București.

Mai mult, Simion a început protestul cu trei zile înainte și a iscat un scandal în toiul dimineții de vineri, când, la ora 03:00 a folosit un sistem de sonorizare în Piața Victoriei, conform jandarmilor. Forțele de ordine au intervenit, iar Simion a ajuns la Poliție după ce oamenii legii au constatat că ar avea permisul suspendat în urma unui accident cu o victimă rănită. Simion susține că nu i-a fost adusă la cunoștință suspendarea permisului de conducere și că a primit o clasare privind accidentul.

Protestul de duminică s-a transformat într-un scandal uriaș între liderul AUR și fosta sa colegă Diana Șoșoacă, care a organizat la rândul său un protest, în aceeași zi. George Simion a venit cu manifestanții din Piața Universității în Piața Victoriei unde a întâlnit-o pe senatoare cu susținătorii săi.

Cei doi s-au acuzat reciproc de confiscarea protestului, protestatarii din cele două tabere s-au huiduit, iar la un moment dat Șoșoacă a cerut intervenția jandarmilor. Senatoarea ex-AUR l-a numit pe Simion trădător și l-a acuzat de dezbinare, în timp ce Simion a acuzat că este o diversiune PSD comandată de Marcel Ciolacu.

La câteva ore de la eveniment, Simion a anunțat că va organiza un protest în fiecare municipiu reședință de județ, începând cu ora 14:00:

  • ”Duminică, ora 14:00, protest în fiecare municipiu reședință de județ. Fiți acolo!”, a transmis George Simion.

 

 

Citește și…

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *